Apie 22.40 val. vienam kelių patrulių ekipažui teko palikti reido vietą ir važiuoti į Vilniaus pakraštyje esančią Šaulio gatvę. Buvo gautas pranešimas, kad girto vairuotojo automobilis BMW rėžėsi į medį.

Vairuotojui (gim. 1999 m.) nustatytas 1,41 prom. girtumas. Be to, vaikinas neturi vairuotojo pažymėjimo. Už vairavimą neturint tam teisės baustas jau keturis kartus.

Paaiškėjo, kad penktadienio vakarą jis lėbavo su kompanija ir be leidimo paėmė draugo BMW, kad nuvežtų namo merginą. Ją nuvežė sėkmingai, tačiau grįždamas atgal sudaužė automobilį. Jaunuolis teigė, kad nuo slidaus kelio nuvažiavo vengdamas susidūrimo su kitu automobiliu. Smūgis į pakelės medį buvo stiprus - nuo medžio atšokęs BMW sustojo vidury kelio už keliolikos metrų. Vairuotojas nenukentėjo, bet svetima mašina suniokota. BMW salone voliojosi alaus buteliai.

Šį automobilį savininkui padovanojo giminaičiai per praėjusias Kalėdas. Į avarijos vietą atvykusi savininko draugė pasakojo, kad tai „giminės automobilis“, kuris buvo saugomas ir prižiūrimas.