Justiniškių g. pareigūnai matavo greitį. Nubausta 14 vairuotojų, leidžiamą greitį viršijusių 30-40 km/val. ir daugiau. Dienos rekordininkas, vairavęs „Audi A7“ su angliškais numeriais, per miestą lėkė 102 km/val. greičiu, nors ten leidžiamas tik 50 km/val. greitis. Šis vyras (gim. 1990 m.) neteko vairuotojo pažymėjimo.

Vienas iš greičio mėgėjų prisiprašė ir ikiteisminio tyrimo. „VW Passat“ vairuotojas M. G. (gim. 1977 m.), važiavęs 97 km/val. greičiu (leidžiama 50 km/val.), bandė papirkti policininkus ir davė 55 eurus.

Vakarėjant reido dalyviai atvyko į Balžio g. ir įsitaisė prie sankryžos su Nemenčinės plentu.

Čia buvo sustabdyti du motociklininkai, neturintys teisės vairuoti tokias transporto priemones. Motociklus „Kawasaki“ ir „Aprilia“ vairavo jauni vyrai.

Paskutinė šeštadieninio reido vieta - Žaliųjų ežerų g.

Šičia įkliuvo neblaivi automobilio „Volkswagen“ vairuotoja (gim. 1985 m.). Jai nustatytas 1,26 prom. girtumas. Krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ marškinėliais pasidabinusi moteris niekaip nenorėjo suprasti, kad padarė sunkų pažeidimą ir tvirtino nepažeidusi jokio kelio ženklo, nesukėlusi avarinės situacijos ir išvis „nieko blogo nepadariau, tik alaus atsigėriau“. Supratusi, kad neteks vairuotojo pažymėjimo, moteris susirūpino: „Kaip dabar vaikus į darželį vežiosiu?“.

O apie 19.30 val. Žaliųjų ežerų g. įvyko gaudynės, kai stabdomas nestojo motociklininkas. Jį iškart nusivijo reide dalyvavę policijos motociklininkai. Maždaug už pusės kilometro bėglys buvo pavytas ir sustabdytas.

Tada paaiškėjo, kodėl jis bėgo - jaunas vyras (gim. 1992 m.) neturi vairuotojo pažymėjimo, o ant motociklo „Suzuki“ pritvirtinti prancūziški kito motociklo numeriai.

Bėglys aiškino, kad šis „Suzuki“ - tai jo tėvo palikimas.

Patikrinus duomenų bazes paaiškėjo, kad šitas vyras, niekada neturėjęs vairuotojo pažymėjimo, mėgsta važinėtis ir automobiliais - jau baustas už tai, kad vairavo neturėdamas tam teisės.

Motociklas išvežtas į saugomą aikštelę.