Šiaulių apskrities policja praneša, kad lapkričio 28-osios vakarą „Delikateso“ krepšininkas Šarūnas Kulevičius, dirbantis Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėju, po treniruotės Joniškyje važiavo namo į Šiaulius.

Vyras pastebėjo priekyje iš tamsos išnirusį „Hyundai Tucson“. Automobilis vinguriavo po visą važiuojamąją dalį, nuo vieno kelkraščio prie kito, užvažiuodamas ant jo ir įvažiuodamas į priešpriešinio eismo juostą.

Tamsoje buvo buvo matyti, kad vairuotojo galva atsirėmusi į mašinos durelių langą. Atrodė, kad žmogus snūduriuoja.

Kadangi pareigūnas važiavo nedarbo metu ir nevilkėjo uniformos, informaciją apie įtartiną vairuotoją perdavė Šiaulių apskrities policijos budėtojams ir palaikė su jais ryšį, nurodydamas, kuria kryptimi važiuoja aplinkiniams pavojų keliantis automobilis.

Šarūnas Kulevičius

Mašiną sustabdė Šiaulių rajone dirbantys patruliai. Iš sustabdyto automobilio išlipusi moteris buvo gerokai apsvaigusi. Vairuotojai nustatytas 2,46 prom. girtumas.

Ji vairuotojo pažymėjimo nepateikė, nes jo neva nerado. Pradėjus ikiteisminį tyrimą ir tikslinant duomenis paaiškėjo, kad moteris prisistatė ne savo, o sesers vardu bei pavarde. Ji yra vienos bendrovės direktorė, vairavo bendrovei priklausantį automobilį.

Šiaulių apskrityje šiemet per 11 mėnesių sulaikyta 874, o Telšių – 416 girtų vairuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją