Policija informavo, kad apie 21 val. Vilniuje, Kelmijos Sodų 63-iojoje g., du nepažįstami vyriškiai grasino automobilyje „VW Passat“ sėdinčiam jaunuoliui (gim. 1999 m.) ir jo draugui. Asmenys iš vaikino pagrobė du mobiliojo ryšio telefonus bei rankinę su asmens dokumentais ir pinigais.

Kelią užblokavo BMW automobiliai

Susisiekus su Vilniaus policija paaiškėjo daugiau plėšimo aplinkybių. Nukentėjęs vaikinas pareigūnams papasakojo, jog jam sustojus prie miško privažiavo du BMW markės automobiliai, vienas jų užkirto kelią iš priekio, kitas - iš galo.

Pasirodo, kad iš BMW automobilių išlipo du apsiginklavę vyrai, vienas jų turėjo peilį, o kitas daiktą panašų į pistoletą.

Agresyviai nusiteikę vyrai nedelsiant ėmėsi veiksmų, vienas jų atsisėdo į nukentėjusiojo automobilį (galinę keleivio sėdynę), kitas su, įtariama, pistoletu ir duju balionėliu priėjo prie vairuotojo durelių.

Grasindami apiplėšė

Anot nukentėjusiojo, vyrai grasino ir reikalavo atiduoti ką turi, nukentėjusysis su draugu nesipriešino ir stengėsi nebūti sužaloti. Įtariamieji pasiėmę pavogtus daiktus susėdo į automobilius ir išvažiavo nežinoma kryptimi.

Vilniaus policija informavo, kad iš jaunuolio plėšikai pagrobė daiktų už 1950 eurų.

Pirminiais duomenimis, iš viso nusikaltimo vietoje buvo 3 vyrai, teigiama, kad jie kalbėjo rusų kalba.

Policija nedelsiant pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)