Policija informavo, kad tikrinti šią informaciją nedelsiant ėmėsi Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai. Pradėjus tikrinti informaciją buvo žinoma tik tiek, kad skambino moteris ir skambinta buvo iš neregistruoto telefono numerio (išankstinio apmokėjimo paslauga). Skambučio Lenkijos pareigūnams metu moteris buvo Lenkijos teritorijoje (skambino Bendruoju pagalbos centro telefonu 112 ir ją automatiškai sujungė su Lenkijos pareigūnais), o pradėjus tikrinti gautą informaciją, minėtas telefono numeris jau buvo išjungtas.

Turėdami visiškai minimalią informaciją bei glaudžiai bendradarbiaudami su Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnais ir Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokuroru, Marijampolės apskr. VPK pareigūnai vasario 3 d. apie 5 val. ryto surado moterį Kauno mieste.

Moteris apžiūrėta medikų, atlikti kiti būtini procesiniai veiksmai.
Nustatyta, kad pagrobimo fakto nebuvo, tačiau moteris, dėl tam tikrų aplinkybių, skambučio policijai metu buvo tuo įsitikinusi, todėl šis pranešimas nelaikytinas melagingu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)