Pasak pareigūnų, kriminalistai Sietyno g. stabdė du įtariamųjų automobilius BMW ir „Mercedes“. Vairuotojai nepakluso, pirminėmis žiniomis, vienas iš jų savo automobiliu rėžėsi į kriminalistus ir prispaudė juos prie nežymėto tarnybinio automobilio „Renault“. Sužaloti pareigūnai dar sugebėjo panaudoti ginklus ir apšaudė sprunkančius nusikaltėlius. Abu sužalotieji paguldyti į ligoninę.

Gaudyti bėglių ėmėsi daugybė policijos patrulių ekipažų. BMW dingo, bet netrukus buvo surastas prie televizijos bokšto, bent viena padanga peršauta, žmonių automobilyje nebuvo. O „Mercedes“ su ispaniškais numeriais T. Narbuto gatve nulėkė į Žvėryną. Teigiama, kad T. Narbuto gatve bėglys lėkė prieš eismą. Beje, viena galinė „Mercedes“ padanga kiaura – tikėtina, kad į ją pataikė pareigūno kulka.

Sėlių gatvėje bėglys buvo užspeistas ir sustabdytas. O netoliese – Kęstučio ir A. Mickevičiaus gatvių sankryžoje – apie 19.48 val. į avariją pateko Kelių policijos ekipažas, skubėjęs į pagalbą kolegoms Sėlių g. Pareigūnų automobilis važiavo su įjungtais švyturėliais ir sirena, tačiau „Volvo“ vairuotojai tai buvo nė motais. Ji sankryžoje nepraleido policijos (pareigūnai važiavo degant raudonam šviesoforo signalui). Tarnybinis „Opel Insignia“ sudaužytas smarkiai. Šioje avarijoje žmonės nenukentėjo.

Po gaudynių Sietyno g., kur viskas prasidėjo, dirbo daugybė pareigūnų.

Beje, policininkų šūviai išgąsdino Karoliniškių gyventojus – kai kurie pamanė, kad prasidėjo karas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)