Apie 8 valandą ryto Vilniuje patruliavę pareigūnai pamatė „VW Passat“ automobilį, kuris policijai žinomas, kaip vogtas. Pareigūnai norėjo pasikalbėti su vairuotoju, tačiau šis padidino greitį, vietoj to, kad sustotų.

Patruliai tuoj pat iškvietė pastiprinimą ir po kelių minučių gaudynių, Rasų gatvėje automobilį pavyko užblokuoti. Bėglys sprukdamas dar kažkur prakirto padangą.

Paaiškėjo, kad išties tai Alytuje vogtas automobilis, o prie vairo įkliuvo iš Alytaus pataisos namų prieš kelias dienas pabėgęs nuteistasis Karolis Pilkauskas, gimęs 1999 metais. Kalėjimų departamento duomenimis, gegužės 18 dieną jis nustatytu laiku negrįžo iš trumpalaikės išvykos.


Vyras važiavo su dar dviem bičiuliais.

Pareigūnai patikrino automobilį. Jame rasti du maišeliai su įtartinomis medžiagomis. Įtariama, kad bėglys su draugais turėjo narkotikų.

Viešnagė Vilniuje vyrui baigėsi areštine ir gresiančia dar viena baudžiamąją byla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)