Pirmas pražūtingas gaisras Tauragės r. kilo iš karto po vidurnakčio. Sausio 26 d. apie 0 val. 5 min. Baltrušaičių k. užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Per gaisrą žuvo vyras (gim. 1964 m.). Gaisro priežastis nustatinėjama.

Vos po 10 min. Šakių k. užsidegė vyro (gim. 1974 m.) namas. Žuvo šeimininkas, išdegė namo vidus. Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo lovoje.

Dar vienas mirtimi pasibaigęs gaisras dėl tos pačios priežasties kilo trečiadienio vakarą Vilniuje. Apie 17 val. 45 min. Dūkštų g. rasti apdegę vyro (gim. 1964 m.) palaikai. Įtariama, kad jis taip pat rūkė lovoje.

Ketvirtadienio naktį, apie 1 val., Švenčionių r. Švenčionėliuose, daugiabutyje Vilniaus g. degė vieno buto virtuvė ir viso namo
stogas.

Ugniagesiams patekti į namo dalį, kur degė butas atvira liepsna, nebuvo galimybių. Nuslopinus liepsnas, virtuvėje, prie krosnies, rastas stipriai apdegusios moters kūnas.

Trečiadienį, apie 16 val. 40 min., Vilniaus ligoninėje mirė vyras (gim. 1970 m.), naktį dėl viso kūno nudegimo atvežtas iš gaisro Trakų r., Rūdiškėse.

Nuo metų pradžios gaisruose žuvo jau 10 žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją