Elektrėnų pareigūnų duomenimis, 11.45 val. gautas pranešimas, kad apie 9.00 val. iš namų Elektrėnuose išėjo ir negrįžo negalią turinti trisdešimtmetė, kuri į skambučius neatsiliepia. Pradėtas ikiteisminis tyrimas asmens buvimo vietai nustatyti.

18.40 val. gautas pranešimas, kad 14.30 val. iš namų Elektrėnuose išėjo aštuonmetė dukra ir dingo be žinios. Elektrėnų PK pareigūnų pajėgos, operatyviai reagavę į pranešimą, mergaitę rado gyvenamosios vietos kieme besislepiančią už transporto priemonių. Aiškinantis įvykio aplinkybes paaiškėjo, jog mažametė baiminosi, kad tėvai bars laiku nesugrįžus namo, todėl išjungė mobilųjį telefoną ir slapstėsi.

22.00 val. gautas pranešimas, kad 9.00 val. iš namų Elektrėnuose išėjo penkiolikmetis sūnus, kuris iš karto išjungė savo mobilųjį telefoną. Nei draugai, nei artimieji apie jo buvimo vietą nieko nežino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas asmens buvimo vietai nustatyti.

Elektrėnų policija prašo pagalbos ieškant dingusios be žinios:

Danguolės Kezytės, gimusios 1983 m.

iš namų išėjo vilkėdama tamsiai mėlyną striukę su gobtuvu (kapišonu), turėjo didelę, smėlio spalvos rankinę, išsiuvinėtą gintarėliais. gali būti, kad avėjo baltus sportinius batus.

Turinčių duomenų apie jos buvimo vietą ar mačiusius, prašome informuoti Elektrėnų PK Kriminalinės policijos skyriaus viršininką telefonais (8 686) 47755, (8 528) 39 659 arba Elektrėnų PK budėtojus telefonu (8 528) 34 000.