Policijos pareigūnai primena, kad kovo 1 d. apie 19.30 val. Šilutės r., Kukorų k. ribose, kai automobilio „Nissan Almera“ vairuotojas partrenkė keliu važiavusį dviratininką A. V. (vyr.), gim. 1975 m., ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

DELFI anksčiau rašė, kad vyrukas važiavo su keleive. Dviratininkę partrenkęs šilutiškis išlipo iš automobilio. Kartu prie nukentėjusiojo priėjo ir mergina, kuri vairuotoją ragino iškviesti medikus.

Kaip vėliau pareigūnams nurodė mergina, iš avarijos sprukęs ir tą daryti privertęs „Nissan Almera“ vairuotojas, pakeliui į Saugus, ją išmetė iš važiuojančios mašinos ant asfalto.

Sauguose pareigūnai rado paliktą mašiną, vairuotojo nebuvo, tačiau jis keleivės ir liudytojų dėka buvo greit nustatytas.

Pareigūnai informuoja, kad kovo 4-ąją Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai, aktyviai vykdę automobilio vairuotojo paiešką, rado nuo teisėsaugos besislapstantį 1991 metais gimusį šilutiškį T. F., pasišalinusi iš eismo įvykio.

Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.