Pareigūnai nustatė, kad automobiliu važiavę keturi vyrai yra Kazachstano Respublikos piliečiai, jie turėjo galiojančias vizas.

Tikrinant nustatyta, kad Lietuvos Respublikos teritorijoje per dvejus metus užfiksuoti šiuo automobiliu padaryti net 82 Kelių eismo taisyklių pažeidimai – greičio viršijimas.

Automobilis, kuriuo vyko užsienio šalies piliečiai, priklausė vienam keleivių. Anksčiau išrašyti protokolai buvo siųsti savininko nurodytu adresu Lenkijoje, kuriuo šiuo metu niekas negyveno, todėl už juos iki šiol paskirtos baudos nesumokėtos.

Per apklausą transporto priemonę vairavęs vyras prisipažino, kad visus pažeidimus, susijusius su nustatytu važiavimo greičio viršijimu, mūsų šalyje padarė jis. Jam bus pateikti visi pažeidimų protokolai.

Per šių metų 11 mėnesių iš viso užfiksuota 629 tūkst. 773 greičio viršijimo pažeidimų, iš jų 73 tūkst. 121 pažeidimą mūsų šalyje padarė užsieniečiai.

Tai dažniausiai daromas ir pavojų eismo saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių pažeidimas mūsų šalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)