Vilniaus apskrities policija informuoja, kad antradienio rytą, apie 7 val. 30 min. paskambinęs vyras pranešė, kad daugiabučio Vandentiekio g. laiptinėje neprognozuojamas kaimynas uždegė dūminį užtaisą.

Įtarta, kad jis turi daugiau pirotechnikos. Policija ėmė veikti pagal planą „Skydas“: į daugiabutį išsiųsti patruliai, medikai, ugniagesiai ir „Aro“ kovotojai.

Į įvykio vietą atvykusiems pareigūnams vyras (gim. 1992 m.) paaiškino, kad pasigamino du dūminius užtaisus ir vieną jų išbandė laiptinėje. Įtariamasis buvo girtutėlis, jis įpūtė daugiau nei 3 promiles.

Apžiūrėję butą, pareigūnai rado dar vieną savadarbį pirotechninį užtaisą. Jis nuvežtas į kriminalistinių tyrimų centrą. Apie 9 val. „Aro“ pareigūnai atšaukė planą „Skydas“.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją