Lapkričio 18 d. Lazdijų r. Šventežerio sen. Babrauninkų k., vyras (gim. 1973 m.), vairuodamas automobilį „Audi A6“, jo nesuvaldė ir nuvažiavo nuo kelio. Mašina nulaužė kelio ženklą.

Per avariją žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis ir kelio ženklas.

Vairuotojas, palikęs transporto priemonę, pasišalino iš įvykio vietos. Grįžęs namo, vyras vartojo alkoholį, o atvykus policijos pareigūnams – atsisakė pasitikrinti girtumą.

Tą pačią dieną apie 13 val. 45 min. Varėnos r. Kibyšių k., kelyje Leipalingis-Merkinė, vyras (gim. 1980 m.) vairuodamas automobilį „Nissan X-Trail“ nesuvaldė transporto priemonės ir nuvažiavo nuo kelio.

Vairuotojas apie įvykį nepranešė policijai. Jis paliko automobilį ir pasišalino iš eismo įvykio vietos. Po avarijos vairuotojas vartojo alkoholinius gėrimus. Praėjus maždaug 4 val. po avarijos vyrui nustatytas vidutinis girtumas (1.88 prom.).

Kelių eismo taisyklės reikalauja, kad eismo įvykio dalyviai po avarijos nevartotų alkoholinių gėrimų, vaistų, narkotinių ar kitų svaigiųjų medžiagų, kol bus patikrintas girtumas ar padarytas narkotikų testas.

Dar viena panaši avarija šeštadienio naktį įvyko Kalvarijoje. Ten į griovį nuvairavo girtas taksistas. Marijampolės apskrities policija praneša, kad apie 0 val. 50 min. Dariaus ir Girėno gatvėje taksi automobilį „VW Passat“ vairavusiam vyrui (gim. 1974 m.) nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,24 prom.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją