Gruodžio 3 dieną DELFI pasiekė liūdna žinia, buvo rasta dingusi senolė.

75 metų moteris pradingo lapkričio 19 dieną apie 12 val. Į DELFI kreipusis moteris pasakojo, kad jos močiutė iš namų išėjo nepastebėta.

Tą lemtingą dieną, paskutinį kartą mobiliojo telefono ryšys buvo užfiksuotas Bajoruose. Dingusios moters šioje vietoje ieškojo gausios policijos pareigūnų pajėgos ir kinologai. Paieška tą kartą truko iki vidurnakčio, tačiau senolė nebuvo rasta.

Kitą dieną, po pirmosios paieškos dienos, moters toliau buvo ieškoma. Krašto apsaugos ministerija pranešė, kad kariuomenei gavus Policijos departamento pagalbos prašymą, Balsiuose (Vilniaus raj.), pasiklydusios moters paieškai būtų pakeltas Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis „Mi-8“. Deja, bet moteris tą kartą taip pat nebuvo rasta.

Sekmadienį DELFI sužinojo, kad nelaimėlė buvo rasta, tačiau be gyvybės ženklų. Šeima pasakojo, kad ji buvo rasta laukuose. Jie mano, kad moteris pavargo, pargriuvo ir nebeatsikėlė.

Padėka už pagalbą

Dingusiosios senolės šeima nori visiems padėkoti už pagalbą. Labiausiai dėkojama vyrui, kuris šeštadienį vedžiodamas du šunis surado dingusiąją. Taip pat padėka skiriama policijos pareigūnams ir svetimiems žmonėms, kurie nuoširdžiai norėjo padėti.

Liūdinti šeima negali patikėti, kad atsirado tiek daug pagalbos. Jie nori, kad visi suprastų, kad svarbiausia nebūti abejingais.