Sekmadienį dingusio vyro istorija garsiai nuskambėjo visuomenėje. Neaiškios dingimo aplinkybės šeimą neramina dar labiau. Nagrinėjamos įvairios versijos, tačiau, kaip viskas buvo iš tikrųjų, dar nėra žinoma. Draugai mano, kad jis pagrobtas.

Papildyta. Policija praneša, kad, turimais duomenimis, spalio 15-osios popietę Aivaras Kilkus galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Varėnos r. rastas apgadintas motociklas

Varėnos rajone esančiame miške grybaujantys žmonės rado svarbią šios nelaimės detalę – brangų vyro motociklą. DELFI šaltiniai atskleidė informaciją, kad rastas „Harley Davidson“ motociklas buvo apgadintas. Nuimti jo valstybiniai numeriai ir nulaužtas laikiklis. Žmonės, radę motociklą, teigė, kad numeriai buvo numesti toliau nuo transporto priemonės. Tai sukelia dar daugiau įtarimų.

Vyro draugai atmeta galimybę, kad jis pateko į avariją ir paliko savo transporto priemonę. Jie teigia, kad vyrui antras svarbiausias dalykas po šeimos yra numylėtasis motociklas. Aivaras nei jo, nei šalmo nebūtų palikęs.

Motociklininkų klubas „Vorai MC“

A. Kilkus yra vienas iš „Vorai MC“ motociklininkų klubo narių. DELFI žiniomis, vyras savo dingimo dieną galimai išvyko tvarkyti būtent šio klubo reikalų. Dar nėra aišku, kur iš tikrųjų vyras vyko, gali būti, kad į Druskininkuose esantį filialą. Kelias, kuriuo, manoma, jis važiavo, veda per Varėną.

DELFI šaltinių teigimu, šis klubas neseniai iširo ir Aivaras (pravarde Kumpis) nebepriklausė jam. Ši tragiška istorija juos suvienijo padėti nerimaujančiai šeimai.

Informacijos suteikęs asmuo užsiminė, kad Aivaras buvo iš tų žmonių, kurie nenusileidžia, jei kelyje įvyksta konfliktas. Gali būti, kad jis pasipriešino netinkamiems žmonėms. Taip pat yra žinoma, kad dažnai tarp klubų vyksta žiaurios kovos, tačiau ar tai buvo viena iš jų, irgi negalima teigti.

Perduota byla

Policija pranešė, kad šio vyro dingimo bylą perėmė sunkius nusikaltimus tiriantys pareigūnai. DELFI yra žinoma, kad ji buvo perduota spalio 17-osios vakare.

Bylą perėmusi valdyba tiria itin sunkius nusikaltimus, tokius kaip pagrobimai, nužudymai ir pan.

Dėl dingusio vyro nerimauja šeima

A. Kilkus dingo spalio 15 d. 17 val. Vilniuje. Vyras iš namų išvažiavo „Harley Davidson“ motociklu, valstybiniai numeriai – 76 ALR.

Sunerimusi šeima DELFI pasakojo, kad Aivaras yra labai geras ir rūpestingas vyras. Jis labai myli savo dvi mažametes dukreles.

Vyro požymiai: ūgis apie 180 cm, stambaus kūno sudėjimo, ant rankų turi daug tatuiruočių. Taip pat vyras turi ilgą ir labai išsiskiriančią barzdą.

Socialiniame tinkle „Facebook“ gausiai dalijamasi šia informacija. Visuomenė šeimos nerimui nėra abejinga. Bet kokia informacija jiems – aukso vertės, todėl labai reikalinga visų jūsų pagalba.

Ką nors žinančius ar mačiusius šeima prašo pranešti policijai telefonu 112 (policijai jau yra žinoma apie vyro dingimą) arba šeimai +37067940268.