Panevėžio apskrities policija balandžio 15 d. pranešė, kad apie 14 val. iš namų kiemo, Panevėžio r. Ramygalos sen. dingo neįgalus 52-ejų vyras.

Žmogus nesiorientuoja aplinkoje. Artimieji neskubėjo kreiptis į policiją, nes vyras jau ne kartą buvo išėjęs iš namų. Iki šiol jį pavykdavo greitai rasti.

Galiausiai, neradę dingusio žmogaus, artimieji pranešė skubiosios pagalbos tarnyboms. Vyro iki vakaro ieškojo Panevėžio apskrities policijos pareigūnai. Sutemus paieškos buvo nutrauktos.

Antradienio rytą pakeltas pasieniečių orlaivis. VSAT Aviacijos valdyba praneša, kad 9 val. 40 min. iš Lietuvos policijos gautas prašymas pasitelkti pasieniečių sraigtasparnį dingusio asmens paieškai. Praėjus valandai nuo informacijos gavimo orlaivio „Eurocopter“ įgula jau šukavo paieškos vietovę Panevėžio rajone.

12 val. ieškomas žmogus pastebėtas miške, pelkėtoje vietoje. Orlaivio įgulai susisiekus su antžemine komanda, policijos pareigūnai buvo nukreipti į vietą kur pastebėtas dingęs vyras.

Sraigtasparnyje EC135, kuriuo atlikta jau ne viena sėkminga dingusių asmenų paieškos operacija, sumontuota moderni termovizorinė bei naktinio matymo įranga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją