Visi asmenys pristatyti į gydymo įstaigą, pranešė Policijos departamentas. Aplinkybės aiškinamos.

Vienas vaikas ligoninėje

Pasak Policijos departamento atstovo spaudai Ramūno Matonio, po apžiūros vienas vaikas buvo paguldytas į ligoninę, kiti paleisti.

„Vienas vaikas ligoninėje, kiti po apžiūros paleisti“, – sakė R. Matonis.

Marijampolės greitosios medicinos pagalbos stoties laikinai einanti vyriausios slaugos administratorės pareigas Greta Brundzaitė BNS informavo, kad po eismo įvykio pagalba buvo teikta 13-ai žmonių.

Jos teigimu, į avarijos vietą buvo išsiųstos penkios greitosios medicininės pagalbos automobilių brigados iš Kalvarijos, Kazlų Rūdos ir Marijampolės.

Ukrainiečiai vyko į gimtinę

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Ieva Šlivinskienė BNS informavo, kad keturios transporto priemonės susidūrė dėl spūsties.

„Buvo susidariusi apie pusantro kilometro transporto priemonių spūstis. Galimai dėl kelio darbų. Transporto priemonės lėčiau važiavo ir susidarė kamštis. Į stovinčias mašinas įvažiavo sunkiasvoris vilkikas. Gal neapskaičiavo greičio, nepastebėjo, neišlaikė saugaus atstumo. Jis atsitrenkė į autobusą, tas – į priekyje stovėjusią transporto priemonę. Taip susidūrė keturios transporto priemonės“, – sakė I. Šlivinskienė.

Pasak jos, į autobusą įsirėžęs vilkikas buvo su Lenkijos valstybiniais numeriais.

I. Šlivinskienė pabrėžė, kad visų avarijoje susidūrusių transporto priemonių vairuotojai buvo blaivūs.

A. Čaplinskas aiškino, kad į eismo įvykį patekusiu autobusu ukrainiečiai vyko į gimtinę, karo nepaliestas vietas.

Papildyta 10.18 val.

Policija pranešė, kad iš ligoninės buvo išleistas Kalvarijos savivaldybėje į autobuso avariją patekęs dvimetis ukrainietis.

„Paleistas gydytis ambulatoriškai“, – BNS trečiadienį sakė Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Ieva Šlivinskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)