Pranešimas apie įvykį buvo gautas penktadienį 16.22 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112.

Informuota, kad Alytaus rajone, Alovės seniūnijoje, Švobiškių kaime, Vilniaus gatvėje, susidūrė trys lengvieji automobiliai. Pagal pirminę informaciją yra prispaustų ir nukentėjusių.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad ugniagesiams buvo pranešta apie tris prispaustus žmones. Pirminiais duomenimis, prispausti žmonės buvo išvaduoti ir perduoti medikams.

Anot policijos, susidūrė trys lengvieji automobiliai, viename jų buvo vežami vaikai, jų būklė ir amžius nėra žinomi.

Įvykio vietoje dirba 5 policijos ekipažai. Eismas uždarytas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Alytaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta

Policija informavo, kad šiandien, apie 16 val. 25 min., Alytaus r. Alovės sen. Švobiškių k., kelyje Alytus-Valkininkai-Vilnius, susidūrė trys automobiliai.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Mitsubishi Outlander“, kurį vairavo vyras (gim. 1968 m.), (važiuodamas nuo Alytaus, Vilniaus kryptimis), staiga išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, kliudė automobilį „Škoda Octavia“, kurį vairavo vyras (gim. 1995 m.) ir kaktomuša susidūrė su automobiliu „Kia Motors Rio“ vairuojamu vyro (gim. 1997 m.). Po smūgio abu automobiliai nulėkė į pakelės griovį.

Iš automobilių išvaduoti prispaustiems žmonėms, prireikė Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesių-gelbėtojų pagalbos.

Automobiliu „Škoda Octavia“ su vairuotoju kartu važiavo du vyrai (gim. 1979 ir 1988 m.), kurie nenukentėjo.

Automobiliu „Kia“ vyko trijų asmenų šeima, nukentėjo automobilį vairavęs vyras ir galinėje sėdynėje važiavusi moteris (gim. 1995 m.), kuri dėl patirtų sužalojimų paguldyta į Alytaus ligoninės reanimacijos skyrių. Šiame automobilyje, spec. kėdutėje, galinėje keleivio pusės sėdynėje važiavo naujagimė mergaitė (gim. 2022 m.), laimei kūdikis nenukentėjo. Tiek naujagimė, tiek automobilyje buvęs šeimos augintinis šuo, perduoti artimiesiems.

„Mitsubishi“ automobilio vairuotojui dėl patirtų sužalojimų, taip pat prireikė medikų pagalbos.

Visų trijų automobilių vairuotojai, eismo įvykio metu buvo blaivūs.

Eismo įvykio priežastis aiškinasi Alytaus apskr. VPK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją