Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus pareigūnas informavo, kad pranešimas apie avariją gautas 17 val. 58 min.

Susidūrė automobiliai „Volvo“, „VW Passat“ ir „Opel“. Iš „Volvo“ gelbėtojai ištraukė 2 sąmoningus vyrus. „VW Passat“ keleivė išlipo pati, bet greitoji pagalba ją išvežė į ligoninę.

Vairuotojai pranešė, kad kelias buvo uždarytas.

Papildyta

Policija informavo, kad Plungės r., kelyje Šiauliai–Palanga, pirminiais duomenimis, automobilis „Opel Insignia“, kurį vairavo blaivus 1946 m. gimęs vyras, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kliudė priešpriešais važiavusį automobilį „Volvo V70“, kurį vairavo blaivus 1968 m. gimęs vyras.

Nuo smūgio „Volvo“ dar atsitrenkė į važiavusį automobilį „VW Passat“, kurį vairavo blaivus 1988 m. gimęs vyras.

Per eismo įvykį nukentėjo ir į ligoninę nuvežti „Volvo“ vairuotojas ir 1978 m. gimęs keleivis, bei „WV Passat“ keleivė gimusi 1993 m.

Pradėtas tyrimas pagal LR BK 281 str. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Delfi dėkoja Ramūnui Liebui už vaizdo medžiagą!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją