Pataisos namų pareigūnai atvykusią į pasimatymą moterį patikrino ir supažindino dėl atsakomybės už draudžiamų daiktų įnešimą į pataisos namų teritoriją, po to ji buvo įvesta į trumpalaikiam pasimatymui skirtas patalpas. Prieš atvedant jos vyrą moteris nuėjo į šalia esantį tualetą.

Kai ji išėjo, į pasimatymą atvestas nuteistasis taip pat pasiprašė nueiti į tualeto patalpas. Pareigūnams kilo pagrįstų įtarimų, kad pilietė galimai paliko tualete nuteistiesiems turėti draudžiamų daiktų.

Nuteistojo jie neįleido, o įstaigos specialistė patikrinusi tualeto patalpas, šiukšliadėžėje po šiukšlių maišu rado paketą su galimai narkotinėmis medžiagomis.

Trumpalaikis pasimatymas neįvyko, o į jį atvykusi moteris sulaikyta. Dėl narkotinių medžiagų perdavimo jai pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 straipsnio 1 dalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją