Vilniaus apygardos prokuratūra ikiteisminio tyrimo teisėjo net 8 kartus teistą R. Aleksandrovič prašė suimti trims mėnesiams.Teismas prašymą patenkino - R. Aleksandrovič suimta iškart 3 mėnesiams.

Dainininko motinai pareikšti įtarimai dėl narkotinių medžiagų platinimo.

Į teismą R. Aleksandrovič atlydėjo keli policijos pareigūnai – įtariamoji savo veidą bandė slėpti po gobtuvu, tačiau apakinta fotoaparatų blyksčių, moteris ėmė keikti žurnalistus. Įtariamoji nurimo tik tuomet, kai buvo nuvesta į posėdžių salę.

R. Aleksandrovič teisme pripažino, kad su savimi turėjo narkotikų ir juos pardavė vienam asmeniui, tačiau neigė, jog užsiima platinimu. Tiesa, ji taip pat užsiminė, jog šiuo metu yra registruota Darbo biržoje, bet darbo negauna.

R. Aleksandrovič įkliuvo šeštadienį. Tądien, apie 15.30 val., policija sulaikė narkomanų porelę - Jaroslavą K. (gim. 1978 m.)  ir Kristina B. Asmens kratos metu pas vyriškį buvo rasti 3 folijos
lankstinukai su heroinu ir 2 tabletes gamyklinėje pakuotėje, kaip įtariama psichotropine medžiaga - klonozepamu. Nustatyta, kad Jaroslavas K. narkotines ir psichotropines medžiagas nupirko čigonų tabore iš R. Aleksandrovič. Tą pačią dieną, apie 18 val., R. Aleksandrovič buvo sulaikyta.