Policija pranešė, kad rugpjūčio 23 d., apie 11.15 val., automobilis „Ford Focus“ važiavo Kaune, J. Žemgulio gatve (kryptimi nuo Savanorių pr. J. Basanavičiaus al. link), ir ties pastatu, adresu J. Žemgulio g. 9, kliudė mažametį.

Delfi primena, kad gatvėje jaunas vaikinas su mašina partrenkė vos 2 metukų berniuką, kuris po smūgio buvo nublokštas po kitu automobiliu, o vairuotojas teisinosi, kad greitai nevažiavo.

„Smūgis vaiką nubloškė po gretimai esančiu automobiliu. Aplinkiniams šaukiant „Kaip tu lakstai?“, girdėjosi tik vaikino pasiteisinimas: „Aš nelėkiau, aš važiavau 60 km/val. greičiu“, – naujienų portalui kaunas.kasvyksta.lt pasakojo moteris ir pridūrė, kad tik po laiko įvykio vietoje pasirodė ir berniuko mama.

„Tuo metu iš gatves galo atbėgo vaiko mama. Buvo iškviestos spec. tarnybos, prieš joms atvykstant susirinkusi žmonių minia nuo mažamečio vaiko nustūmė automobilį, po kuriuo jis buvo nublokštas. Kurį laiką vaiko nesigirdėjo, tik motinos rauda, kaip labai jis sutaršytas yra, atvykus spec. tarnyboms vaikas buvo išgabentas į greitosios pagalbos skyrių“, – įvykių seka dalijosi moteris.

Mažametis dėl sužalojimų buvo pristatytas į gydymo įstaigą. Berniuką partrenkęs vairuotojas buvo blaivus.

Vaikas sunkios būklės

Mažametis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Pareigūnams medikai pranešė, kad vaiko būklė sunki. Jis gydomas Kauno klinikose. Klinikų atstovai, berniuko tėvų prašymu, daugiau apie mažylio būklę informacijos neteikia.

Policija prašo pagalbos

Policija gyventojus ar vairuotojus, mačiusius ar vaizdo registratoriais užfiksavusiais šį eismo įvykį, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnus telefonu 8 700 64470; 8 608 93766 arba rašyti el. p. nerijus.korzeniauskas@policija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)