Policijos pareigūnai tokią žinią išplatino tik Marijampolės apskrityje, tačiau iš toliau važiuojantiems žmonės patekus į šį kelią teko apsišarvuoti kantrybe.

Ties Kidolišių kaimu į avariją pateko keturi automobiliai. Tai „Via Baltica“ kelias.

Į įvykio vietą skubėjo policija, medikai ir ugniagesiai.

Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, vieną žmogų ugniagesiai išlaisvino ir iškėlė iš automobilio bei perdavė medikams.

Anot liudininkų, vienas automobilių pažymėtas ukrainietiškais numeriais. Vienas į avariją patekęs asmuo gyvena netoli įvykio vietos.

Marijampolės apskr. policija praneša, kad avarija įvyko apie 14.20 val. Marijampolės sav., Mokolų k., kelio Kaunas-Marijampolė-Suvalkai sankirtoje su šalutiniu keliu link Jurgio Matulaičio tėviškės.

Susidūrė 4 lengvieji automobiliai: BMW, kurį vairavo blaivus vyras (g. 1993 m.), „VW Transporter“, kurį vairavo blaivus vyras (g. 1990 m.), kuriam nustatyta leistina norma - 0,24 prom., „Opel“, kurį vairavo blaivus vyras (g. 2001 m.) ir „Nissan“, kurį vairavo blaivus vyras (g. 1980 m.).

Pirminiais duomenimis, pagrindiniu keliu važiavęs lengvasis automobilis BMW pristabdė norėdamas sukti į kairę, rodė posūkį, tačiau jam iš paskos važiavusio „VW Transporter“ vairuotojas galimai to nepastebėjo ir trenkėsi į BMW automobilio galą. Susidūrę automobiliai kliudė šalutiniame kelyje stovėjusius ir laukusius galimybės sukti į pagrindinį kelią lengvuosius automobilius „Nissan“ ir „Opel“.

Iš eismo įvykio vietos į Marijampolės ligoninę pristatyti 8 asmenys: moteris (g. 1962 m.), vyras (g. 1993 m.), moteris (g. 1989 m.), mergaitė (g. 2003 m.), vyras (g. 1990 m.), vyras (g. 1980 m.), moteris (g. 1982 m.), mergaitė (g. 2010 m.).

Dėl eismo įvykio A5 kelyje eismas abiem kryptimi yra laikinai uždarytas, formavosi spūstys.

18.14 val. eismas A5 kelyje atnaujintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją