19 val. 25 min. Vilniaus policijai pranešta apie avariją Gerovės g., Naujojoje Vilnioje. Pareigūnams paskambinęs vyras teigė, kad į jo žmonos automobilį „Peugeot“ netoli policijos komisariato trenkėsi „Volvo“.

„Peugeot“ vairuotoja (gim. 1984 m.) pasakojo, kad sustojusi sėdėjo mašinoje, kai į jos galą trenkėsi „Volvo“. Nuo smūgio „Peugeot“ rėžėsi į prieš jį stovintį kitą „Volvo“. Šio vairuotojas (gim. 1976 m.) tuo metu stovėjo gatvėje, netoli mašinos.

„Peugeot“ vairuotojai iš savo mašinos pavyko išlipti tik pro keleivio dureles. Moteris pamatė, kad į jos mašiną įvažiavusio „Volvo“ vairuotojas – akivaizdžiai neblaivus. Nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas.

Avarijos kaltininkas (gim. 1995 m.) prisipažino valanda iki avarijos gėręs degtinės. Pirmu bandymu jam nustatytas 1,6 prom. girtumas.

Baudžiamosios atsakomybės vyras išvengs, nes antru bandymu įpūtė mažiau – 1,47 prom.

Kol įvykio vietoje dirbo policija, „Peugeot“ vairuotoja pasijuto blogai, jai ėmė skaudėti koją. Greitoji pagalba moterį nuvežė į ligoninę apžiūrėti išsamiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją