Ketvirtadienio naktį, 5 min. po vidurnakčio, policija gavo pranešimą, kad Kaune, Baltų pr., saugomoje teritorijoje vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuotas įtartinas asmuo, galimai vagiantis degalus.

Į pranešimą reagavo pareigūnai ir kartu su jais naktį patruliavęs policijos rėmėjas. Vos po 15 minučių jie netoliese pastebėjo automobilį „Ford Galaxy“.

Mašinoje sėdėjo vyras permirkusiais nuo lietaus rūbais, nuo jo sklido dyzelino kvapas. Pareigūnams pasiteiravus, ką vyras veikia, pastarasis atsakė, jog pjovė malkas, o dabar laukia draugės.

Apžiūrint automobilį, šalia rasta guminė žarna, nuo kurios sklido degalų kvapas.

Saugomoje teritorijoje rastos talpyklos su iš ekskavatoriaus ištrauktu apie 100 litru kuru. Padaryta turtinė žala tikslinama. Sulaikytas vyras (gim. 1973 m.) žinomas policijos pareigūnams už panašius nusikaltimus.

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės įsibrovus į saugomą teritoriją. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją