Kauno apylinkės teismas praneša, kad Kauno rūmuose bus pradėta nagrinėti baudžiamoji byla, kurioje kaunietis K. G. kaltinamas neteisėtu informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimu.

K. G. kaltinamas tuo, kad 2023 m. kovo mėnesį, prie buvusios sutuoktinės namų, nufotografavo automobilio „Audi“ numerius ir nuotrauką perdavė kitam asmeniui, prašydamas, jog šis išsiaiškintų, kas yra automobilio savininkas.

Kai trečiasis asmuo išsiaiškino savininko tapatybę, kaltinamojo prašomi duomenys buvo galimai persiųsti per vieną iš susirašinėjimo programų.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, K. G. dėl jam inkriminuojamos nusikalstamos veikos prisipažino. Vyras nurodė, kad minėtą automobilį „Audi“ jis pamatė prie savo buvusios sutuoktinės namų.

Kaltinamojo teigimu, kadangi buvusios sutuoktinės namuose gyvena ir jo nepilnametė dukra, o žiniasklaida nuolat praneša apie įvairius vaikų tvirkintojus, jis norėjo išsiaiškinti, ar automobilio savininkas nėra pavojingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją