Šiais metais, liepos 31 dienos rytą, kelyje Ariogala–Raseiniai–Kryžkalnis rastas miręs vyras. Atliekant ikiteisminį tyrimą nustatyta, kad vyro mirtis smurtinė, todėl imtasi priemonių surasti nelaimės kaltininkus.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir jam vadovavo Šiaulių apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorė Jūratė Tamašauskienė. Tyrimą atliko Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimų valdybos pareigūnai.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, liepos 30 dienos vakarą du Raseinių rajono gyventojai, 27-erių ir 24-erių broliai, ėjo pėsčiomis keliu ir sutiko iš matymo pažįstamą vyrą.

Visi trys vyrai buvo neblaivūs. Tarp trijulės kilo kivirčas. Manoma, kad vyras buvo mušamas rankomis, kojomis ir dėl patirtų sužalojimų galvoje mirė įvykio vietoje.

Vienas brolių kaltę pripažįsta, o kitas neigia.

Baudžiamasis kodeksas už nužudymą numato laisvės atėmimą nuo septynių iki penkiolikos metų.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Šiaulių apygardos teismui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją