Viena moteris prisipažino nuslėpusi, jog gimė du kūdikiai, kurie vėliau buvo rasti negyvi. Ji taip pat pripažino savo kaltę dėl to, kad neleido teisėtai jų palaidoti.

Dviejų negyvų kūdikių kūneliai buvo aptikti 2022 metų lapkričio mėnesį vienu adresu Bridžento grafystės Vildmilo mieste. 30 metų Eglei Žilinskaitei ir 49 metų Žilvinui Ledovskiui buvo pateikti du kaltinimai nuslėpus kūdikių gimimą ir du kaltinimai trukdžius teisėtai bei tinkamai palaidoti mirusiųjų palaikus.

Trečiadienį per Kardifo Karūnos teismo posėdį A. Žilinskaitė prisipažino kalta dėl visų keturių kaltinimų abiejų vaikų atžvilgiu. Teisme vaikai buvo vadinami „kūdikiu A“ ir „kūdikiu B“, o jie mirė tarp 2017 metų sausio 1 dienos ir 2022 metų lapkričio 26 dienos.

Ž. Ledovskis dėl visų keturių kaltinimų savo kaltės nepripažino ir lapkričio 25 dieną turėtų stoti prieš teismą, kuris, kaip numatoma, truks septynias dienas. Ž. Ledovskis, gyvenantis Phoebe kelyje, Svonsyje, buvo lygtinai paleistas už užstatą ir numatytą dieną turi pasirodyti teisme. E. Žilinskaitė, gyvenanti Crwys kelyje, Kardife, iki gruodžio 5 dienos taip pat buvo už užstatą paleista lygtinai.

Daniel Jae Webb/SWNS nuotr.

Delfi primena, kad dviejų kūdikių kūnai rasti Pietų Velso Bridžendo mieste.

„Pareigūnai iškviesti į namą prieš pat 8 val. ryto. Sulaikyti du vyrai, 37-erių ir 47-erių, bei 29-erių moteris, įtariant nuslėpus kūdikio gimimą, jie lieka sulaikyti policijos areštinėje“, – policijos pranešimą cituoja britų leidinys „Dailymail“.

Policija sulaikytųjų tapatybių nepatvirtina, tačiau britų žiniasklaida skelbia, kad name, kuriame rasti negyvi kūdikiai, gyveno 47-eirų vilkiko vairuotojas Žilvinas Ledovskis ir jo 29-erių partnerė Eglė Žilinskaitė. Jie, kaip spėjama, čia įsikėlė prieš metus.

Teigiama, kad kūdikiai galimai yra dvynukai, jie buvo rasti trijų aukštų name po to, kai policija ten nuvyko tirti kito įvykio.

Vietos gyventojai pasakojo, kad įtariamųjų gerai nepažinojo, nes jie mažai kalbėjo angliškai. Vis dėl to pasakojama, jog jie atrodė draugiški.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją