Kovo 7 d. apie 18.30 val. Vilniaus r., ties Vainiškių k., keleivinis autobusas, vengdamas susidūrimo su į kelią išbėgusiu briedžiu, atsitrenkė į automobilį „Honda Jazz“, kuris nuo smūgio trenkėsi į atvažiuojantį automobilį „Daf“, vairuojamą Latvijos piliečio.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Honda“ vairuotoja ir keleivė bei sužaloti dar du tuo pačiu automobiliu važiavę keleiviai (moteris ir vaikas), kurie išvežti į ligoninę.

Įvykis tiriamas.

Papildyta. Vėliau policija patikslino tragiško įvykio aplinkybes. Molėtų plento 27-ame kilometre keleivinis autobusas MAN, vairuojamas vyro (gim. 1955 m.), vengiant susidūrimo su į kelią išbėgusiu briedžiu, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Honda Jazz“, vairuojamu moters (gim. 1981 m.), bei galine autobuso dalimi kliudė priešpriešiais važiuojantį krovininį automobilį DAF, vairuojamą Latvijos piliečio (gim. 1975 m.).

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Honda Jazz“ vairuotoja ir kartu važiavusi keleivė (gim. 1992 m.). Jas iš suknežinto automobilio ištraukė ugniagesiai gelbėtojai. Nukentėjo tuo pačiu automobiliu važiavusi mergytė (gim. 2016 m.), kuri kartu trečiąja automobilyje buvusia moterimi išvežta į ligoninę.

Dėl galvos ir veido sumušimų mažylė gydoma ambulatoriškai.