Anot Klaipėdos apskrities policijos, sausio 31 d., apie 19 val., gauti net kelių pilietiškų žmonių pranešimai, kad Plungėje, pavojingai manevruodamas, važiuoja automobilis BMW X5.

Plungės rajono pareigūnų reikalavimui sustoti automobilio vairuotojas nepakluso. Į pagalbą buvo pasitelkti Klaipėdos apskrities kelių policijos pareigūnai, jie BMW X5 pastebėjo Milšaičių kaime.

Automobilis buvo stabdomas naudojant šviesos bei garso signalus, bet vairuotojas vėl nepakluso – nurūko Rietavo link apie 230 km/h greičiu.

Pareigūnų persekiojamas pažeidėjas kėlė realų pavojų kitiems eismo dalyviams, nes vairavimo sąlygos tuo metu buvo itin prastos – tamsu, snygis, apledėjusi kelio danga.

Vieštovėnų kaimo ribose BMW X5 pareigūnams pavyko užblokuoti ir sustabdyti. Vairuotojas užsirakino salone, bet pareigūnai, išdaužę langą, išlaipino vyrą ir surakino antrankiais.

1999 m. gimusiam BMW X5 vairuotojui nustatytas lengvas girtumas (1,38 prom.). Jam surašyti administracinio nusižengimo protokolai dėl vairavimo neblaiviam, svetimo turto apgadinimo ir dėl nepaklusimo reikalavimui sustabdyti transporto priemonę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją