Vaikas buvo partrenktas apie 15 val. Berniukas buvo netekęs sąmonės, o jį partrenkęs visureigis stabtelėjo nuvažiavęs keliasdešimt metrų, bet vairuotojas net neišlipo iš mašinos ir po keleto sekundžių nuvažiavo.

Sužalotam vaikui ligoninėje buvo nustatyta politrauma, jis paguldytas į Reanimacijos skyrių. Tačiau trečiadienį pareigūnai, bendravę su medikais, sakė, kad berniuko kaulai nelūžę, jam nustatyti daugybiniai sumušimai, pavojaus gyvybei nėra.

Policija rado įtarimų keliantį automobilį „Mitsubishi Pajero“. Tačiau jo vairuotojas A. U. (gim. 1945 m.) neigia partrenkęs vaiką. Jo kalte nėra įsitikinę ir pareigūnai. Visureigį dar tirs ekspertai.

Pasak Vilniaus apskrities policijos Kelių policijos valdybos viršininko Vytauto Černevičiaus, pareigūnai toliau ieško vaiką sužalojusio automobilio ir jo vairuotojo. Policija tikisi visuomenės pagalbos.

Pasak eismo įvykio liudininko, prieš perėją antrojoje eismo juostoje buvo pristabdęs kažkoks automobilis, kai pirmąja juosta atvažiavęs visureigis partrenkė vaiką. Pareigūnai prašo atsiliepti pristabdžiusiojo automobilio vairuotoją.

Šio eismo įvykio liudytojus policija prašo kreiptis į Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją Ivoną Versockaitę (Vilnius, Giraitės g. 3, 416 kab.), tel. (8 5) 271 9458, mob. tel. 8 607 28677.