Septyniolikmetė Diana Nicole Bell iš Klaflino važiavo rytiniu „U.S. 56“ greitkeliu, ir staiga ant savo kelių pastebėjo vorą. Mergina paleido vairą iš rankų ir ėmė mušti vorą, praneša Kanzaso kelių patrulių tarnyba.

Jos automobilis kirto vidurinę juostą ir kaktomuša rėžėsi į 62 metų Felixo Perezo vairuojamą automobilį, kuriuo važiavo keturi žmonės. Šis automobilis rėžėsi į 33 m.

Charleeann Dailing vairuojamą automobilį, kuriuo važiavo šeši žmonės. Antrojo susidūrimo nuolaužos apgadino dar vieną automobilį, kuriuo važiavo du žmonės. Nė vienas jų nenukentėjo.

Felixo Perezo vairuojamu automobiliu dar važiavo Patricia Roldan-Perez (56 m.), Davidas Perezas (15 m.) ir Edith Rivera-Perez (3 m.). Ch. Dailing vairuojamu automobiliu dar važiavo Jerodas Williamas Dailingas (36 m.), EthanasWitthuhnas (9 m.), Julieann Dailing (3 m.), Tahjay Harrisonas (5 m.) ir Amy Cole (7 m.).

D. Bell automobiliu dar važiavo 86 m. Victoras Oberle.

Visų trijų automobilių vairuotojai ir keleiviai buvo nugabenti ligoninę. Nė vienas iš jų smarkiai nenukentėjo, ir visi išskyrus vieną jau išleisti iš ligoninės.

Visi eismo įvykio dalyviai buvo užsisegę saugos diržus.

Nei vorą užmušti bandžiusi mergina, nei jos keleivis nenukentėjo.