Buvo pranešta, kad nukentėjo žmonės, tarp jų yra ir prispaustų.

Policijos departamento duomenimis, kelyje Panėvežys-Ramygala, automobilis „Toyota Land Cruiser“ (estiški numeriai), vairuojamas vyro (g. 1955 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą, kliudė priešpriešiais važiavusį automobilį „Kia Sportage“, kurį vairavo vyras (gim. 1965 m.) bei susidūrė su priešpriešiais važiavusiu krovininiu automobiliu DAF“ su puspriekabe „Schmitz“, vairuojamu vyro (gim. 1986 m.). „Kia“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus budintis pareigūnas Delfi pranešė, kad iš „Kia“ du žmonės (vairuotojas ir keleivė, apie 50-60 metų) išlipo patys, jie išvežti į ligoninę. O automobilyje „Toyota“ buvo prispaustas žmogus, jį išvadavo ir medikams perdavė ugniagesiai gelbėtojai.

Policijos žiniomis, buvo prispaustas „Toyota“ vairuotojas, o keleivė (gim. 1959 m.) žuvo. Vairuotojas pasakė, kad jie važiavo trise. Tačiau automobilis taip suniokotas, kad jo gale kūno nesimato. Apie 23.50 val. gelbėtojai vis dar bandė patekti į galinę automobilio dalį.

Vis dėl to apie 7 val. policija neinformavo apie trečią asmenį „Toyota“ automobilyje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)