Pirminiais policijos ir Bendrojo pagalbos centro duomenimis, lapkričio 30 d., apie 19 val. 43 min., Varėnos r., Naujųjų Valkininkų k., Vilniaus g., automobilis „Mercedes Benz“ pervažiavo ir mirtinai sužalojo ant kelio važiuojamosios dalies gulėjusį vyriškį (gim. 1972 m.).

Alytaus policijos duomenimis, Vilniaus ir Vilties g. sankryžoje nelaimėlis buvo pervažiuotas krovininio mikroautobuso „Mercedes-Benz Sprinter“ su priekaba, kurį vairavo blaivus vyras gim. 1972 m.

Įvykį tiria Varėnos r. PK pareigūnai.

„Reiškiame užuojautą žuvusio artimiesiems“, - pranešė Alytaus apskrities policija.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Alytaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta:

Policijos departamentas patikslino, kad žmogų pervažiavo net 2 automobiliai: „VW Caravelle“ vairuojamas vyro (gim. 1998 m.) ir paskui jį važiuojantis „Mercedes Benz Sprinter“ vairuojamas vyro (gim. 1972 m.).

Kelių policijos tarnybos duomenimis „Volkswagen Caravelle“ vairavo 24 metų Baltarusijos Respublikos pilietis.

Kūną traukė ugniagesiai. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad gelbėtojai atkabino automobilio priekabą, nupjovė už transporto priemonės dugno užsikabinusius žmogaus drabužius, ištraukė po automobiliu „Mercedes Benz Sprinter“ buvusį vyrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)