Pirminiais duomenimis, birželio 10 d., apie 12.10 val., Vilkaviškio r.. sav., Vokiškėlių k., Žemdirbių g., automobilį „VW Golf“ galimai vairavo, kliudė nepilnametį dviratininką (gim. 2011 m.) ir pasišalino iš įvykio vietos neblaivus vyras (gim. 1967 m.).

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,00 prom. Eismo įvykio metu nukentėjęs nepilnametis pristatytas į Vilkaviškio ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną 12.26 val. pranešta , kad Vilniaus r., Nemenčinės sen., Vilkaraisčio k., Švenčionių g. apsivertė visureigis, prispaustas žmogus bando išlipti.

Atvykus, automobilis „MB G“ buvo apsivertęs ant stogo. Atjungti 2 automobilio akumuliatoriai. Vairuotoja išlipo pati, apžiūrėta medikų.

Vertėsi net motociklininkas

13.07 val. pranešta, kad Šilalės r., Kvėdarnos sen., Papynaujo k., Beržynės g., automobilis „Citroen C5“ nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Nelaimės metu sužeistų, prispaustų žmonių nebuvo. Ugniagesiai gelbėtojai atjungė automobilio akumuliatorių, o automobilį atvertė ant ratų.

Taip pat apie 18.30 val. Kalvarijos sav., Kovų k., Saulės g., nuo važiuojamosios kelio dalies nuvažiavo ir vertėsi motociklas „Suzuki“, kurį vairavo vyras (gim. 1983 m.).

Dėl patirtų sužalojimų motociklo vairuotojas pristatytas į Marijampolės ligoninę.

Vėlų šeštadienio vakarą, apie 23 val., Vilniaus r., Mickūnų sen, Mickūnuose, Užupio g., automobilis „Volvo,V50“, vairuojamas vyro (gimusio 1987 m.) atsitrenkė į kelio ženklą ir jį nuvertė bei iš įvykio vietos pasišalino.

Vairuotojas vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo, jam nustatyta 1.87 prom. girtumas. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Naktį įvykių nesumažėjo

Birželio 11 d. 1.35 val. pranešta, kad Kauno m., Taikos pr. ir J. Basanavičiaus al. sankryžoje, įvyko eismo nelaimė.

Susidūrė dvi transporto priemonės, o policijos tarnybinis automobilis apvirto ant stogo. Automobiliams „Kia Optima“ ir „Volkswagen Transporter“ gelbėtojai atjungė akumuliatorius.

Teigiama, kad pareigūnai važiavo su įjungtais garso ir šviesos signalais, vyko į „A“ kategorijos įvykį. Avarijos aplinkybės tiriamos.

Taip pat apie 4.35 val. pranešta, kad Akmenėje, Sodo g., automobilis „Volvo XC60“ atsitrenkė į medį. Pirminiais duomenimis, prispaustų žmonių nebuvo. Gelbėtojai atjungė transporto priemonės akumuliatorių, nušlavė kelio dangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją