Socialiniame tinkle „Facebook“ mergina papasakojo apie žuvusį savo 18-metį draugą, jam negailėjo jautrių žodžių ir ragino aplinkinius stipriai mylėti artimus žmones bei apkabinti juos, kol nevėlu.

„Jis taip stipriai mylėjo gyvenimą. Mokėjo juo džiaugtis. Jis – tikras pavyzdys, mokytojas, kaip reikia džiaugtis akimirka, būti joje.

Sustokime akimirką ir suvokime. Ko laukti, ko bijoti? Kodėl reikia save stabdyti? Slėpti jausmus, užgniaužti svajones? Juk tam ir skirta ši akimirka. Daryti tai, ką šiuo metu trokštate. Nebijoti nieko. Tikėti savimi. Pasakyti, kaip stipriai mylite. Apkabinti artimą. Sunkiausia, kai per vėlu.

Jis mus mokė gyventi čia ir dabar. Pasiimti viską, ką tik įmanoma, iš to, ką duoda gyvenimas. Planai, siekiai, svajonės – viskas jūsų rankose. Niekas nežino, kiek mums suplanuota būti šiame pasaulyje. Nepalūžti, nepaskęsti baugiame skausme, iš paskutiniųjų kabintis į gyvenimą – privalome to išmokti kiekvienas. Nors jo jau nebebus šalia, tačiau stebės iš aukščiau. Saugos ir globos. Linkės tik paties geriausio.

Rokai, liksi kiekvieno atmintyje ir širdyje. Liksi kaip žmogus, kuris labai mylėjo gyvenimą, mylėjo kitus, draugus, šeimą. Visada buvo tas, kuris supras kito skausmą ir išties pagalbos ranką. Tik dabar rankomis apglėbs iš labai aukštai. Mano meile, kaip norėčiau paskutinį kartą apkabinti daug stipriau. Mylėsiu amžinai. Ilsėkis ramybėje“, – mintimis dalijosi mergina.

Pasisakė „Dzūkų tankų“ bendruomenė

Socialiniame tinkle „Facebook“ „Dzūkų tankų“ bendruomenė pasidalijo skaudžia žinia. „Šiandien alytiškius pasiekė tragiška žinia – vakarop iš Vilniaus į Alytų keliavęs 5 asmenų ekipažas pateko į tragišką avariją, kuri nusinešė visų penkių alytiškių gyvybes... Tarp žuvusiųjų buvo ir du „Dzūkų tankų“ bendruomenės nariai – 18-metis Rokas ir 17-metis Deivydas. „Dzūkų tankai“ reiškia gilią užuojautą žuvusiųjų šeimoms ir artimiesiems. Ilsėkitės ramybėje, Rokai ir Deivydai, mes jūsų niekada nepamiršime“, – socialiniame tinkle rašė „Dzūkų tankų“ bendruomenė.

Tragiška avarija

Policijos departamentas pranešė, kad sausio 13 d., apie 16 val. 37 min., Trakų r., kelio Vilnius–Prienai–Marijampolė 35-ajame km, automobilis „Citroen Berlingo“, vairuojamas vyro (gim. 1958 m.), lenkdamas vilkiką MAN TGX su puspriekabe, kurį vairavo vyras (gim. 1985 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Fiat Doblo“, kurį galimai vairavo jaunuolis (gim. 2002 m.).

Eismo įvykio metu žuvo galimai automobilio „Fiat“ vairuotojas (gim. 2002 m.) ir keleiviai (gim. 1983 m., 1991 m., 1993 m. ir 2003 m.). Taip pat eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Citroen“ vairuotojas, jis pristatytas į ligoninę apžiūrėti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d.

Į avariją pateko ugniagesiai

Gelbėti į tragišką avariją patekusių žmonių skubėję ugniagesiai patys pateko į avariją. Netoli tragedijos vietos jie nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Ugniagesiai nenukentėjo.