Šviesoforais reguliuojamoje sankryžoje susidūrė automobiliai „Subaru“ ir „Toyota Prius“.Toyota Prius“ apvirto ant stogo. Policijai pranešta, kad vyrui skauda ranką.

Į avarijos vietą išsiųsti ugniagesiai, medikai ir policija. Pasak gelbėtojų, prispaustų žmonių nebuvo, niekas nenukentėjo. Medikai apžiūrėjo vairuotojus, rimtesnių sužalojimų nenustatyta. Gelbėtojai atjungė akumuliatorius.

Pasak policijos vairuotojai nesutarė dėl kaltės.

Papildyta:

„Subaru“ vairuotojas (gim. 1982 m.) teigė, kad važiavo tiesiai, degant žaliam šviesoforo signalui. Sankryžoje jam kelią užkirto į kairę sukantis „Toyota Prius“.

„Toyota Prius“ vairavęs užsienietis (gim. 2003 m.) per vertėją paaiškino, kad sukdamas į kairę, važiavo lėtai ir pajuto stiprų smūgį į dešinį šoną. Nuo smūgio mašina apvirto ant stogo.

Abu automobiliai buvo sudaužyti taip, kad patys negalėjo važiuoti. Eismas buvo sustabdytas, kol mašinas išvežė techninės pagalbos sunkvežimiai.

Vairuotojai užpildė techninio eismo įvykio deklaracijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją