Policijos duomenimis, pranešimas buvo gautas apie 7 val. Kaip teigiama, Olandų gatve važiavęs pavežėjimo paslaugas teikiantis „Toyota“ automobilis sukdamas į Filaretų gatvę sukėlė avariją – užkirto kelią pagrindinių keliu važiavusiam „Lexus“ automobiliui.

Pirminiais duomenimis, po smūgio „Lexus“ automobilio vairuotoja išsigando iššokusių oro pagalvių ir pagalvojusi, kad jos automobilis dega iššoko iš jo. Pasirodo, kad tada automobilis pradėjo savo nevaldomą kelionę Olandų gatve.

Anot liudininkų, „Lexus“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, atsimušė į šaligatvio bortelį, apsisuko ir toliau nuriedėjo priešpriešine eismo juosta nuo kalno. Teigiama, kad automobilį sustabdė apšvietimo stulpas, tik į jį atsirėmęs „Lexus“ sustojo.

Įvykio metu „Toyota“ automobilyje važiavo keleivis, jis po naktinių linksmybių norėjo tik grįžti namo, bet pateko į avariją. Pirminiais duomenimis, jam buvo sužalota ranka, bet vaikinas atsisakė medikų pagalbos ir nužingsniavo namo miegoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)