Automobilis „BMW 530“, jau iš kotedžų teritorijos iščiuožė šonu, posūkyje išslydo į priešingą eismo juostą ir rėžėsi į važiuojantį automobilį „Audi A6“.

Kai atvyko policijos pareigūnai, iš avarijos vietos BMW vairuotojas buvo dingęs, o keleivis Jovydas B., gim. 1989 m., pasakojo, kad tuojau atvažiuos brolis, mašinos savininkas ir vairuotojas. Jis neva per avariją patyrė šoką, todėl sutrikęs nuvažiavo į miestą pasiimti dokumentų. Dar laukiant vairuotojo Jovydui teko apsitikrinti blaivumą. Nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3.12 prom. alkoholio.

Atvažiavo iš miesto brolis, BMW savininkas ir pamatęs kas liko iš jo mašinos, atsisakė prisiimti kaltę dėl avarijos. Juolab, kad per avariją nukentėjo „Audi A6“ vairuotojas Danilas G., gim. 1987 m.

Vyriškis iš pradžių atsisakė vykti su medikais į ligoninę, tačiau sakė, kad vėliau susitvarkęs reikalus į juos kreipsis dėl sumuštos galvos.

Tuo metu Jovydas sugalvojo, kad gal jo brolio mašiną vairavo toks kaimynas Darius M. Tačiau jis kotedžo buto durų neatidarė ir į telefono skambučius neatsakė.

Gyvenvietės „Žaliasis slėnis“ bendruomenės pirmininkas buvo pasipiktinęs avarija ramioje vietoje, kur gražią pavakarę daugybė vaikų važinėjo dviračiais, riedučiais.

Jis sakė, kad „lakstytojų“ klausimas bus iškeltas bendruomenės susirinkime ir kas vairavo BMW, kaimo vyrai išsiaiškins patys. Avarijos dalyvius pirmininkas nufilmavo mobiliojo ryšio telefonu.

Kitas pilietis avarijos vietoje, sakė, kad šis BMW ilgokai siautėjo kaimelyje. Jau už tą muziką, sklindančią iš automobilio salono, norėjęs su kastuvu trenkti per priekinį mašinos stiklą, bet nespėjo, už posūkio BMW pats trenkėsi į kitą mašiną.

Klaipėdos kelių policijos biure pradėtas tyrimas, o nieko dėto savininko BMW uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę.