Daugelis eismo įvykio dalyvių atsipirko lengvais sužeidimais, o į Kauno klinikas nugabentas tik vienas 20-metis jaunuolis, sėdėjęs BMW automobilio keleivio vietoje.

Kaip teigė avarijos liudininkai, eismo įvykis nutiko, kai dviejų metų vairavimo stažo neturinti BMW vairuotoja nepasirinko saugaus greičio, įvažiavo į šviežiu sniegu padengtą eismo juostą ir nesuvaldžiusi automobilio išlėkė į priešpriešinę juostą ir kliudė kelis automobilius.

Dėl avarijos pradėjo formuotis milžiniškos spūstys, pranešama, kad eismas į centro pusę beveik nejuda.

Kauno apsk. policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė informavo, kad 14.05 val. Kaune, Tunelio g., susidūrė 5 automobiliai. Pareigūnų žiniomis, moters (gim. 1992 m.) vairuojamas automobilis BMW kliudė vyro (gim. 1974 m.) vairuojamą krovininį automobilį MAN, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir kliudė vyro (gim. 1967 m.) vairuojamą automobilį „VW Sharan“. Pastarasis kuris nuo smūgio kliudė vyro (gim. 1981 m.) vairuojamą automobilį „Peugeot“. Taip pat susidūrimo metu buvo kliudytas vyro (gim. 1961 m.) vairuojamas automobilis „Mercedes Benz“.

BMW vairuotoja bei keleivis (gim. 1987 m.) pristatyti į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, visi vairuotojai blaivūs.

Dėl susidariusios spūsties daugelis vairuotojų apsisukinėja ignoruodami skiriamąją juostą Tunelio gatvėje. Spūstys driekiasi iki pat K. Baršausko gatvės.

Kitas eismo įvykis apsunkino eismą Savanorių prospektu – ten susidūrė VW ir „Toyota“ automobiliai. Eismo įvykis techninis, tačiau vairuotojams nesutariant dėl kaltininko, įvykio vietoje darbuojasi policija.

Daugiau skaitykite čia.