Policija informuoja, kad gegužės 4 d., apie 19.50 val., Kaune, Panerių gatvėje, pas automobilio „Mercedes–Benz“ keleivį (gim. 1990 m.) rasta galimai narkotinių medžiagų – kanapių. Tyrimui dėl narkotinių – psichotropinių medžiagų vartojimo keleivis buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai, atlikdami kitus ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatė ir sulaikė galimai narkotines medžiagas platinusį vyrą (gim. 2003 m.).

Atliktų kratų metu Kauno rajone, Domeikavos seniūnijoje, jauno vyro gyvenamojoje vietoje, garažuose bei kitose asmeniui priklausančiose vietose, rasta skirtingų dydžių pakuočių su galimai narkotinėmis medžiagomis – kanapėmis, hašišu bei skysčiais supilstytais į skirtingo dydžio talpas, kurie dažniausiai maišomi su elektroninių cigarečių skysčiu, kitaip vadinamu „Smile“.

Įtariamojo namuose rasta galimai veiklioji medžiaga, sukelia psichoaktyvų poveikį, šis skystis galimai naudojamas elektroninėms cigaretėms, kurios yra ypač populiarios tarp vaikų ir jaunimo. Kauno rajono gyventojas anksčiau nebuvo žinomas policijos pareigūnams.

Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šių įvykių – neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. ir 260 str. 1 d. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dviejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją