Sekmadienį apie 16 val. skubios pagalbos tarnybos gavo pranešimą apie eismo įvykį Vilniaus rajone, Naujakiemio kaime, Upės gatvėje.

Apie įvykį pranešė viename iš automobilių sumontuota automatinė pagalbos iškvietimo sistema „eCall“.

Apledėjusiame kelyje nuo kalno važiuojantis automobilis „Audi“ išslydo į priešingo eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su atvažiuojančiu „VW Arteon“. Pastarojo vairuotojai prireikė medikų pagalbos.

39-erių moteris skundėsi skausmais krūtinės plote, be to ji patyrė rankos traumą. Greitosios medicinos pagalbos brigada nukentėjusiąją išvežė į ligoninę.

25-erių „Audi“ vairuotojui nustatytas lengvas girtumas. Iš pradžių alkotesteris parodė 0,9 prom., o antru mėginimu – 0,75 prom.

Už transporto priemonių vairavimą, kai tai daro neblaivūs (0,41-1,5 promilės) vairuotojai, baudžiama nuo 800 iki 1 100 Eur bauda, o teisė vairuoti atimama nuo 12 iki 18 mėn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)