Kaip informavo Policijos departamentas, liepos 17 d., apie 5 val. 17 min., Marijampolės sav., Mokolų k., sulaikytas neblaivus (1,46 prom.) vyras (gim. 1985 m.), pas kurį rastas ir paimtas neteisėtai laikomas pistoletasMakarov“.

Įtariamasis uždarytas į Marijampolės apskr. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpas.

Paaiškėjo, kad pareigūnai stabdė pavojingai manevravusį „VW Golf“ automobilį, buvo įtarta, jog vairuotojas neblaivus.

VW vairuotojas sustojo, tačiau išlipęs pradėjo bėgti. Gaudynių metu pareigūnai pastebėjo, jog vyriškis turi ginklą.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis).

Rasta net parako

Taip pat liepos 16 d., apie 15 val., Kauno r., Jonučių k., namo palėpėje, tvarkant daiktus, rastas lygiavamzdis šautuvas, 15 vnt. šovinių, indelis su paraku, 1068 vnt. kapsulių bei 162 vnt. šratų, kuriuos paėmė policijos pareigūnai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją