Didžiausias leistino greičio viršijimo atvejis – 71 km/val. Su mobiliu greičio matavimo įrenginiu užfiksuoti dar 536 greičio viršijimo atvejai.

Policijos pareigūnai praneša, kad rugsėjo 6 d. 13.41 val. Raseinių r., kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda 197 km, vyriškis (gimęs 1973 m.) automobiliu „Porsche 911 Turbo“ važiavo 201 km/val. greičiu, kur nustatytas leistinas greitis – 130 km/val.

Taip pat buvo tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų neblaivumas. Nustatyti 6 neblaivūs vairuotojai (1 iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 5 – vidutinis). Didžiausias vairuotojui nustatytas neblaivumas 1,84 prom. alkoholio.

Praėjusią savaitę užfiksuota 16 pėsčiųjų eismo dalyvių padaryti Kelių eismo taisyklių pažeidimai. Taip pat buvo išaiškinti ir 7 neblaivūs dviračių vairuotojai, didžiausias neblaivumas – 2,34 prom. alkoholio.
Primename, jog tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės vykdomos nuolat.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 20 asmenų (pernai iki mėnesio pabaigos žuvo 35), dar 544 buvo sužeisti (pernai iki mėnesio pabaigos – 481), todėl Kauno apskrities policija ir toliau ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.