Kaip informavo policija, gegužės 27 dienos popietę moteris nukentėjo Kaune, Savanorių prospekte. Pribėgęs nepažįstamas vyras jai nuo kaklo nuplėšė auksinę grandinėlę ir pabėgo. Padaryta turtinė žala – apie 500 eurų.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnams dėl šios vagystės pradėjus ikiteisminį tyrimą buvo gauta informacija, kad analogiška nusikalstama veika įvykdyta ir pirmąjį birželio 4 dienos vakarą.

Kaune, V. Krėvės prospekte, prie stovinčios moteris pribėgęs nepažįstamas vyras nuo jos kaklo nutraukė auksinę grandinėlę ir pasišalino. Padarytą turtinę žalą nukentėjusioji vertina apie 700 eurų.

Atliekant ikiteisminius tyrimus, buvo nustatytas įtariamasis. Jam birželio 13 dieną pareikšti įtarimai dėl abiejų vagysčių.

Vyras žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas. Jam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

atvirąją vagystę Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

Abu ikiteisminius tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorė Asta Chramina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją