Bylos medžiagoje rašoma, kad 2023 m. vasario 24 d., apie 19.30 val., kelio Daugpilis–Rokiškis-Panevėžys 103-iame kilometre, įvyko skaudi avarija.

60-metis panevėžietis „BMW 525D“ automobiliu, esant rūkui, važiuodamas apie 90 km/val. greičiu iš Paliūniškio kaimo Panevėžio rajone į Panevėžio miesto pusę, atsitrenkė į ta pačia kryptimi apie 77 km/val. greičiu važiavusio automobilio „Fiat Punto“ galinę dalį.

Po susidūrimo automobilis išslydo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais apie 80 km/val. greičiu važiavusiu automobiliu „Honda Civic“.

Pasirodo, kad BMW vairuotojas buvo apsvaigęs – pirmu tikrinimu jam nustatytas girtumas 1,15 promilių, antru tikrinimu – girtumas 1,05 promilės.

Eismo įvykio metu žuvo 2 automobilio „Fiat Punto“ keleiviai.

Buvo prispaustų

Delfi primena, kad Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius tą kartą informavo, jog avarijos metu buvo stipriai sumaitotas „Fiat“ automobilis.

Ugniagesiams teko vaduoti tris jame įkalintus žmones: vyrą, moterį ir vaiką.

Pirminiais duomenimis, iš automobilio ištrauktas vyras buvo jau negyvas, jam konstatuota mirtis. Išlaisvintą vaiką medikai gaivino vietoje, tačiau nesėkmingai, mažylis irgi mirė.

Iš „Fiat“ išvaduota moteris medikams perduota be sąmonės, ji išvežta į ligoninę, jos būklė nežinoma.

Žuvo 3 metų berniukas

Per eismo įvykį žuvo automobiliu „Fiat“ važiavęs vyras (40 m.), 3 metų vaikas ir sužalota moteris (26 m.), kuri išvežta į ligoninę.

Pirmasis posėdis vyks sausio 12 d. 9 val. Panevėžio apylinkės teismo Panevėžio rūmų 302 teismo posėdžių salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją