Lietuvos muitinės pareigūnai nusprendė detaliam patikrinimui nukreipti į Šalčininkų kelio postą iš Baltarusijos atvykusius lengvuosius automobilius „Opel Vectra“, ir „Audi A4“, juos vairavo Lietuvos Respublikos piliečiai. „Opel Vectra“ vairuotojas tikino, kad draudžiamų daiktų ir ribojamų prekių neveža.

Atlikę iš pradžių „Opel“ vairuotojo bagažo bei transporto priemonės muitinį tikrinimą, pareigūnai automobilio atsarginiame rate aptiko nedeklaruotų cigarečių „NZ“, jų vertė – daugiau nei 1 tūkst. eurų.

Paskui muitininkai patikrino ir nervingai muitinio patikrinimo laukusį „Audi A4“ vairuotoją. Jo automobilio atsarginis ratas taip pat buvo „prifarširuotas“ kontrabandinių baltarusiškų cigarečių. Jų vertė – apie 1280 eurų.

Abiem pažeidėjams surašyti administracinių nusižengimų protokolai. Abi transporto priemonės ir neteisėtai vežtos prekės sulaikytos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją