35-erių metų moteris gyveno Škotijos prekybos miestelyje Brechine, 24 kilometrai nuo Arbroath paplūdimio, kur dvi mažametės sesutės žaisdamos rado jos galvą ir rankas.

Pagal nepatvirtintus pranešimus, įėję į jos butą daugiabutyje, vadinamame „lenkiškais rūmais“, pareigūnai rado „kraujo klaną“.

Keturių aukštų baltas pastatas Southesk gatvėje buvo užantspauduotas visą dieną, kadangi viduje dirbo pareigūnai su apsauginiais drabužiais.

Pranešta, kad bute buvo rasta kanapių.

Daugiau nužudytos moters kūno dalių buvo rasta prie jūros į pietus nuo Arbroath, todėl policija tai pat atliko šalia esančio sąvartyno tyrimą.

Antradienio rytą aštuonerių ir vienuolikos metų seserys šaukdamos parbėgo namo ir papasakojo tėvams, kad paplūdimyje rado moters palaikus. Aukos vardas nebuvo atskleistas, tačiau vienas gyvenamojo namo gyventojas iš Lenkijos sakė, kad ji buvo lietuvė ir gyveno name kartu su savo vaikinu. Policija pranešė, kad ji buvo nekvalifikuota darbuotoja, gyvenusi Škotijoje maždaug pusantrų metų.

Nupasakoję jos bruožus ir neįprastą apvalų randą ant galvos, jie sulaukė daugybės skambučių, o moters darbdavys nurodė jiems butą, kuriame ji gyveno.

27-erių Lukasz Rulisas, gyvenantis pastate, sakė, kad jo manymu ši moteris gyveno ten keletą mėnesių ir dirbo fermoje. Sandra Andrews, turinti gėlių parduotuvę prieš namą, taip pat sakė, kad dauguma to namo (Earlsden House) gyventojų buvo lenkai ir lietuviai.