Remdamiesi gauta informacija, Vilniaus gyvosios gamtos apsaugos skyriaus pareigūnai, kurį laiką vykdė Trakų rajono Spenglo ir Graiželio ežerų stebėjimą dėl neteisėtos žvejybos tinkliniais įrankiais.

Prieš porą savaičių tose vietose buvo sulaikytas asmuo, tinklais gaudęs žuvis. Buvo įtarimų, kad toje vietoje dar gali būti asmenų užsiimančių panašia veikla.

Kilus įtarimams, vakar vakarop buvo atliktas patikrinimas. Nuvykus į vietą aplinkosaugininkai apklausė įtartiną asmenį. Apžiūrint automobilį, aptiktas dujinis pistoletas. Aplinkosaugininkai nedelsiant apie šią situaciją pranešė policijai.

Policijos departamentas praneša, kad gegužės 2 d. apie 20 val. Trakų r., Rūdiškių sen., Kalvių k., vyro (gimusio 1971 m.) automobilyje „Nissan X-trail“ Aplinkos apsaugos departamento Gyvosios gamtos apsaugos darbuotojas rado dujinį pistoletą „Walther P22“.

Paaiškėjo, kad vyras neturi leidimo tokiam ginklui. Aplinkosaugininkai iškvietė policiją. Pistoletą paėmė policijos pareigūnai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją