Marijampolės apskrities policija praneša, kad automobilis buvo su Lenkijos Respublikos valstybiniais numeriais, todėl pareigūnai suskubo tikrinti, ar 2020 metais pagamintas „Mercedes-Benz CLA“ nėra pavogtas.

Pareigūnai nustatė, kad automobilio savininkė yra Lenkijos Respublikoje registruota įmonė, teikianti automobilių nuomos paslaugas. Marijampolės policijos pareigūnai patys informavo įmonės atstovus apie galimai pavogtą jiems priklausančią transporto priemonę ir paragino kuo greičiau kreiptis į teisėsaugos institucijas dėl automobilio paieškos paskelbimo.

Įmonė tuoj pat kreipėsi į Lenkijos policijos pareigūnus, o šie paskelbė tarptautinę paiešką.

Įtariamųjų paieška ilgai netruko. Marijampolės Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimų skyriaus pareigūnai jau kitą dieną sulaikė vagyste įtariamą vyrą (gim. 1995 m.).

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nusikalstamu būdu gauto didelės vertės turto įgijimo arba realizavimo. Įtariamajam gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją